ویلای جنگلی نما قرمز مینیاتوری 1:24 اشل

ماکت ویلای جنگلی نما قرمز مینیاتوری 1:24 اشل

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • مقیاس: 1:24
  • ابعاد: 33.5 * 22.5 * 15.5 سانتی متر
  • تعداد قطعه: 1596 عدد
620,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

1_ ابتدا قطعات را به ترتیب شماره طبق تقسیم بندی در جدول قطعات ام دی اف قرار میدهیم.

2_ سپس از شماره A1 و A2 که کف ماکت میباشد شروع به کارمیکنیم.

کف کار  از دو قسمت A1 و A2 تشکیل میشود و توسط قطعات 3و4 به همراه پیچ و مهره متصل  میشود تا استحکام لازم را دارا باشد.

توضیح –دو تکه کف ماکت را بر اساس شماره و نحوه برش به سمت روی کار و کنار هم قرار میدهیم ، سپس قطعه شماره 3 را روی کف (به طوری که سوراخهای پیچ و مهره بر روی هم منطبق باشد) و قطعه 4 را هم راستا با قطعه 3 در زیر کف کار ، منطبق بر  سوراخها قرار میدهیم و پیچ ها از بالا وارد و از پایین مهره میشود .

       

 

3_ کف ماکت دارای پایه میباشد که به ترتیب از 5-6-7-8-9-10 شماره گذاری شده است .

توضیح -  به طوری که برای هر طول کف، دو قطعه که جمعا چهار قطعه و دو قطعه مربوط به عرض میباشد ومونتاژبا توجه به شماره و شیار زیر قسمت کف ماکت انجام میشود ، قطعات طوری طراحی شده که تا حد امکان نگه دارنده هم باشند . انجام مونتاژ ابتدا از سمت طولهای کف شروع میشود

 لازم به ذکر است حدالمقدور سعی شده اتصالات محکم و ایستایی داشته باشد اما میتوان برای ثبات و استحکام از چسب ام دی اف در مراحل مونتاژ استفاده کرد.

 

 

4_ در مرحله بعد دیوارهای ماکت ، شماره های 11-12-13-14-15-16 را طبق شماره درج شده روی قطعه و پلان جایگذاری میکنیم.

توضیح _ توجه داشته باشید شماره هر قطعه از دیوار در قسمت پایین دیوار حک شده ، دقت شود قطعات به صورت بالا و پایین و پشت و رو مونتاژنشود ، و پس از جایگذاری ، با حرکت به یک سمت پیوند دیوار ها درست و قطعه از کف کار خارج نمیشود.

 

5- قطعات شماره 17 و18مربوط به پایه های بالکن میباشد که بعد از دیوارها با توجه به شماره شروع به جا زدن آنها میکنیم.

 

6- قطعه شماره 19 مربوط به کف بالکن هست به با توجه به نحوه زبانه قطعه جا زده میشود.

                

                                        

7_ حال در مرحله جایگزاری سقف (شماره 20)هستیم

ابتدا برای ثبات و مهار دیوارها و اتصالات صحیح  قفل ها از یک کش استفاده کنید . این کار سبب میشود مونتاژسقف راحت و درست تر انجام شود.

سپس سقف بنا را از بالا بر روی دیوارهای ماکت به صورتی که زبانه دیوارها داخل شیارها  شود قرار میدهیم و سقف تا حد امکان به سمت پایین هدایت میشود

سپس با حرکت سقف خلاف جهت زبانه دیوارها ، اتصالات محکم و قطعات خارج نمیشود.

        

 

8_ در این قسمت جهت ثابت تر شدن دیوارها و پیوند محکمتر با سقف ، از قطعات برش خورده  ام دی اف (شماره های 21-22-23 ) برای فرو کردن در شیارهای مشخص شده روی سقف (شماره 20) استفاده میکنم.

به طوری که ابتدا وارد میکنیم بعد با فشار به داخل قطعه محکمتر  و به سمت زبانه دیواره هدایت میشود.

 

9_ حال زمان جایگزاری قطعات سه گوش (شماره های 24-25-26-27) میرسد .

این قطعات هم طبق شماره درج شده روی سقف (شماره 20) جایگزاری و با حرکت به جهت زبانه ، داخل شیارثابت میشود.

           

 

 

10_ برای ایستایی بیشتر سه گوشها از قطعات (شماره  28 ) استفاده میکنیم .

به طوری که شیارهای روی قطعه و شیارهای روی سه گوش ها با دقت داخل هم میشود و زبانه های پایین قطعه 28 داخل سقف (شماره 20 ) میشود و از حرکت ۳سه گوشها جلوگیری میکند.

11_ حال زمان جایگزاری قطعات سقف (شماره 29 – 30 ) رسیده اما بهتر است یک بار این مونتاژ را انجام و پس از اطمینان در درست بودن روال ، این قسمت را بعد از آجر کاری انجام شود تا شیب قسمت سقف محدودیتی درآجر کاری ایجاد نکند.

 

مراحل آجر کاری

 

1_ برای شروع آجر کاری ابتدا ملات را داخل ظرف مناسب ریخته سپس کم کم آب ( ترجیحا گرم ) اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم این کار باید مدتی انجام شود تا ملات حالت ژله سفت یا خمیر به صورتی که قوام و ایستایی روی سطح عمود ام دی اف را پیدا کند.

توضیح - برای ملات کاری توصیه میشود با پر کردن ملات نسبتا سفت داخل سرنگ ، مناطق لازم را با دقت و به مقدار لازم ملات کاری و با کارتک به حد لازم ملات را تخت کنید

دقت کنیم ریختن ملات با سرنگ یا کارتک طوری باشد که از فاصله آجرها بیرون نزند تا کار شما با ظرافت بیشتری انجام شود.

2_ در مرحله چسباندن متریال ابتدا از قسمت ارتفاع یک سانت ، چهار طرف زیر پلان شروع میکنیم ، این قسمت با سنگ تیشه ای منظم ( داخل جدول محتویات بسته ، بخش مصالح ، شماره 1 ) انجام میشود ، بعد از پوشش ملات ، سنگها از سمت یک سانت در کنارهم ، چهار طرف پلان را پوشش میدهد. لازم به ذکر است در گوشه ها ممکن است نیاز به برش باشد.

            

 

 

3_ در ادامه کار چیدمان یک دور از پارکت دور ساختمان را انجام میدهیم ، به طوری که طبق توضیجات ، ابتدا چیدمان از یک جهت شروع و یکپارچگی در چیدمان کف چین در دور ساختمان حفظ میشود تا اتصالات کف چین به درستی اجرا شود و دچار شکستگی در خطوط نشویم ، برای دقت وسرعت در کار ،دور دیواره های پلان خط حک شده وجود دارد که چیدمان با توجه به خط ، طبق تصویر انجام میشود.

چیدمان پارکت کف از دو سمت جلو ساختمان (سمت در) و سمت راست ساختمان، چسبیده به دیوار کار میشود. اما محدوده پشت و سمت چپ با خط مشخص شده .

بهتر است دور  چینی با رنگ طوسی انجام و سپس مابقی چیدمان با طرح و فرم مورد نظر ادامه پیدا کند.

بعد از مشخص شدن رج اول کف چین دور ساختمان ، ترجیحا چیدمان مابقی به انتهای کار ماکت موکول میشود تا این قسمت تمیز و بدون نقص انجام شود .

             

4_  حال زمان سنگ کاری و آجر کاری دیوارها فرا رسیده ، در این قسمت ابتدا با استفاده از سنگ تیشه ای منظم که در قسمت زیر پلان کار شد ، دور ساختمان نیز پوشش داده میشود ، این نوع سنگ برای مقاومت در بنای ساختمان و همچنین زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد.

فرم چیدمان سنگ مطابق قسمت پایه های پلان و در جهت ۲ سانت بر روی پارکت ها چیدمان میشود ، و در قسمت زیر بالکن از سنگ عرض یک سانت استفاده میکنیم ، لازم به ذکر است این متریال فقط به صورت یک دور ساختمان به ارتفاع دوسانتیمر انجام میشود . ( ملات کاری به گونه ای باشد تا سنگ ها استحکام لازم را داشته باشند ).

        

 

5_ بعد از مرحله سنگ کاری ،چیدمان آجر آغاز میشود ، با توجه کامل به توضیحات ، تصاویر و فیلم شروع به انجام کار میکنیم ،

توضیح - طراحی ماکت به گونه ای انجام شده تا ابعاد دیواره های ام دی اف متناسب با ابعاد آجر باشد و تنها با چرخش آجر به دور دیوار آجر چینی صورت میپذیرد و نیاز به برش و نیمه آجر نمیباشد. فقط آجر نیمه در کناره برش پنجره ها استفاده میشود.

( دقت داشته باشیم بین آجرها از دو طرف و از بالا و پایین فاصله ای ایجاد نشود و کامل به هم بچسبد ، تا در ردیف های آجر کاری دور ساختمان و همچنین ارتفاع خللی صورت نگیرد ، لازم به ذکر است اگر آجر مورد استفاده آجر نما یا دور خط دار هست ، سمت خط دار به طرف بیرون یا نمای ساختمان باشد تا خطوط نهایت به عنوان بند کشی دیده شود ).

ضمنا وجود سازه ام دی اف به شما کمک میکند تا چیدمان دقیق و هماهنگ و راحتی داشته باشید ، و حین آجر کاری ، آجرها به سازه و یکدیگر چسبانده شوند.

 

6_ با توجه به توضیحات فوق ، از سمت بالکن که یک ردیف پایین تراز آجر چینی دور است شروع به چیدمان میکنیم و در ادامه چیدمان را ردیف به ردیف پیش میرویم  ، شروع به زدن ملات بر روی ام دی اف میکنیم و طبق دستورالعمل توصیه شده چیدمان را آغاز میکنیم. چهار ردیف اول آجر کاریِ زیر پنجره ها طبق تصویر و با توجه به پیوند آجرها که نکته قابل اهمیت در یک سازه هست  پیش میرود ،  ردیف چهارم لب پایین پنجره قرار میگیرد .

             

 

 

 7_ از ردیف پنجم تا نهم ، چیدمانها طبق تصویر و در ادامه ردیفهای زیرین کار میشود با این تفاوت که کادر پنجره با حفظ پیوند آجر و با استفاده از آجر های نیمه ( جدول محتویات ، قسمت مصالح ، شماره 6 ) کامل میشود .

در نظر داشته باشید کادر پنجره ها کاملا مطابق آجر چینی تعبیه شده و معیار شما میتواند ام دی اف باشد .

ضمنا به این مسئله دقت داشته باشید که ردیفهای آجر کاری دقیقا در یک سطح و اندازه پیش رود .

          

8_ نوبت به ردیفهای ۱۰ تا ۱۳ میرسد که بر اساس تصویر از بالای پنجره ها شروع میشود  با توجه به حساسیت و دقت بیشتر این ردیفها به لحاظ کادر پنجره ها ، چیدمان میکنیم ، ردیفهای بالای آجر کاری نیاز به دقت و ظرافت بیشتری دارد و طراحی دیواره های سازه نسبت به مجموع  چیدمان پارکت کف ، سنگ دو سانتی دور ساختمان و سیزده ردیف آجر کاری تنظیم شده و مقدار یک تا دو میلیمتر از آجر انتهایی تا سقف بادخور باقی میماند .

             

9_ قسمت بعدی جایگذاری قطعات ام دی اف سقف و ثابت کردن آن بر روی سازه میباشد .

طول و عرض هر کدام از قطعات سقف طوری تنظیم شده که سفال سقف (جدول محتویات بسته ، قسمت مصالح ،ردیف 7 ) کل سطح سقف را به صورت منظم پوشش دهد . طبق تصویر از یک سمت و لب به لب ام دی اف شروع به چیدمان سفال سقف میکنیم

ضمنا توجه به حالت سفال سقف و نحوه قرار گرفتن در کنار هم داشته باشید.        

            

 

 

10- در این مرحله نوبت به چسباندن سرامیک کف بالکن (جدول محتویات بسته ، قسمت مصالح ،ردیف 8 ) میباشد که این کار از آجر دو طرف شروع و به لب بالکن ختم میشود .

توضیح – مصالح این کار در دو رنگ میباشد که میتوانید طبق مدل فرش کنید .

               

 

 

11- این قسمت نوبت به چسباندن در و پنجره ها (جدول محتویات بسته ، قسمت مصالح ،ردیف 10 و 11) میباشد . دقت داشته باشید که در و پنجره ها دقیقا در روی کادر خالی مخصوص پنجره  ، به آجرها چسبانده شود .

                 

12- بخش اصلی ماکت رو به اتمام است و میتوانیم قسمت پارکت و محوطه ماکت را کامل کنیم .

توضیح – متریال کف از دو رنگ میباشد که بنا بر سلیقه یا تصویرمیتوانید کف چینی را انجام دهید .

            

13- در داخل بسته شما متریال نرده یا حفاظ (جدول محتویات بسته ، قسمت مصالح ،ردیف 12) وجود دارد که با توجه به تصویر  یا با سلیقه شخصی جایگذاری کنید .

 

مقیاس
1:24
ابعاد
33.5 * 22.5 * 15.5 سانتی متر
تعداد قطعه
1596 عدد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...